Τρόποι Παραγγελίας

Για όλες τις παραγγελίες δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα.

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στο 2710-226003 (ωράριο καταστημάτων) είτε μέσω email στο deluxe@delux.gr όλο το 24ωρο.

Συσκευασία
Ενημερώστε μας σε περίπτωση η παραγγελία σας  θέλετε να συνοδεύεται από χειρόγραφες ευχές.

Διαθεσιμότητα προϊόντων
Ο κατάλογος μας ενημερώνεται συνεχώς με όλες τις τελευταίες δημιουργίες. 

Ακυρώσεις
Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου με την προϋπόθεση ότι η delux.gr δεν έχει κάνει την αποστολή. Εάν έχει αρχίσει η διαδικασία αποστολής και ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας ή μέρος αυτής η delux.gr θα επιχειρήσει να ακυρώσει αυτά που ζητήθηκαν αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η παραγγελία θα ακυρωθεί εφόσον αυτό εξαρτάται από το στάδιο της επεξεργασίας της παραγγελίας . Εφόσον η παραγγελία έχει αποσταλεί, δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Παρακαλώ σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας προηγουμένως εφόσον επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν.


κατασκευή ιστοσελίδας