Συχνές Ερωτήσεις

Πώς γίνονται οι παραγγελίες;

Οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά στο 2710-226003.

Είναι η εταιρεία σας εξουσιοδοτημένη των επίσημων αντιπροσωπειών Ελλάδος;

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένη και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές των επίσημων αντιπροσώπων Ελλάδος το οποίο σημαίνει ότι καλύπτεστε με εγγύηση των επίσημων αντιπροσώπων Ελλάδος και με γνήσια ανταλλακτικά.

Σε πόσες μέρες παραλαμβάνονται οι παραγγελίες;

Ο συνήθης χρόνος είναι την 1-2 εργάσιμες με την προυπόθεση ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας έως τις 12μμ εκτός αν κάποιο προιόν βρίσκεται σε έλλειψη οπότε θα ενημερωθείτε από το site μας στο e-mail σας ή τηλεφωνικά.

Πως γίνεται ο τρόπος πληρωμής;

Ο τρόπος πληρωμής γίνεται με αντικαταβολή επειδή θέλουμε πρώτα να σιγουρευτείτε για το προιόν που σας στάλθηκε και έπειτα να καταβάλετε το χρηματικό αντίτιμο.

Υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του προϊόντος που με ενδιαφέρει;

Για όλα τα προϊόντα μας υπάρχει και ο αντίστοιχος αντιπρόσωπος και θα τον βρείτε στην συσκευασία κάθε προιόντος.

Επιστροφή Προϊόντων

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

Eγγυήσεις ρολογιών

1.H εγγύηση σε όλα τα ρολόγια καλύπτει μόνο τη μηχανή και η χρονική της διάρκεια είναι δύο έτη.
2.Τυχόν φθορές σε τζαμάκια, μπρασελέ, κορώνες, κουμπώματα, λουράκια δεν καλύπτονται από εγγύηση.
3.Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση.
4.Η αναφορά της ευρωπαϊκής ένωσης σε ότι αφορά τη στεγανότητα κάθε ρολογιού έχει ως εξής: 3 BAR (30mt) 5 BAR (50mt) 10 BAR (100mt) 20/30 BAR  (200/300 mt). Μετά την αγορά σας απο το κατάστήμα μας υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ρολόϊ σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
5.Το κατάστημά μας δεν υποχρεούται στη μεσολάβηση του service του ρολογιού σας, το αναλαμβάνει όμως προς εξυπηρέτησή σας και δεν μπορεί να γνωρίζει απο πρίν τη χρέωσή του και το χρόνο παράδοσής του.


κατασκευή ιστοσελίδας